BejelentésSzálláshely-Bánk
Oswald Apartmanház

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Oswald Apartmanház


Cím: 2653 Bánk Petőfi út 29.
Típus: Apartmanház

Fogadható vendégek száma: 10 fő

Vendég fogadás: egész évben
Bejelentkezés telefonon: 20/386-3841
E-mailben: oswald.kft@catv.rksz.hu

 

 

2012. augusztus 22.-ével megnyitottuk Oswald Studio Apartmanunkat, majd 2019-től bővítés után, Apartmanházunkat Bánk központjában, a bánki tó strandjától 200 m-re.

50 m-en belül, közért, vendéglő és játszótér is elérhető.


Megközelíthetőség

Kocsival alig egy, busszal kb. másfél óra az út az elvarázsolt, Budapesttől 65 km-re található Nógrád megyei faluba, igaz, a legtöbb járatról át kell szállni a Rétság nevű településen Bánk felé. A csatlakozásra azonban szinte sosem kell negyed óránál többet várni.

Autóval Budapest felöl a 2-es úton majd a Rétság után lévő körforgalomban a Bánk útirányt kell választani. Bánkon belül Bánk főutcáján a Petőfi út 29. szám alatt található. Az érkezés pontos időpontját kérjük minden esetben előre jelezni.


Megelőző intézkedések

A vendégek érkezése előtt és távozása után ózongenerátoros fertőtlenítést végzünk a takarításon felül.. Apartmanházunkban nincs közvetlen érintkezés az apartmanjainkban megszálló vendégeink között, mivel mindkét apartmanunk külön elkerített kertrésszel rendelkezik és nem átjárhatóak. Az adott apartmanokban általában egy háztartásban élők szállnak meg, akik az otthonukban is egy légtérben tartózkodnak. Amennyiben adott napra esik a vendégek távozása és érkezése, abban az esetben az érkező vendégeinket a megjelölt érkezési időn túl tudjuk csak fogadni. Ez minden esetben előzetes egyeztetést igényel!


Vendégekre vonatkozó szabályok

Amennyiben a vendégeknek bárminemű tünete van, ami a vírus jelenlétére utal, kérem, hogy jelezzék a szállásadó felé. Ebben az esetben egy másik, előre egyeztetett időpontban tudjuk fogadni Őket.


A panorámát a Börzsöny és a Cserhát vonulatai biztosítják, a tavat erdő övezi. A 7 hektáros területű Bánki-tó egy  tengerszem, vizét egy patak felduzzasztott vize és fenékforrások táplálják. Mélysége átlagosan 4 méter, de van, ahol eléri a 6 métert is. A víz hőmérséklete a Balatonéhoz hasonló.

A Bánki-tó ráadásul tényleg nemcsak a fürdésről szól, az egyre bővülő szolgáltatásoknak köszönhetően még rossz időben is lehet elég programot találni. Az egyik legnépszerűbb időtöltés a csónakázás. Aki azonban teheti, mindenképpen hozza magával a kerékpárját is, és tekerjen el a környék festői falvaiba (Kétbodony, Kisecset). A biciklitúráról akkor sem kell lemondani, ha busszal érkeznek, a wellnesshotelben ugyanis lehetőség van kerékpár-kölcsönzésre is.

Egész évben változatos programlehetőségeket lehet Bánkon találni, pl. felkereshetőek a közeli Tó hotel élmény medencéi,  bowling pálya, horgászati és vadászati lehetőségek, stb....

 

A környékbeli programlehetőségeket a LÁTNIVALÓK menüpontban gyűjtöttük össze.

 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!